Bisness Mobile Spa TWB satu pelaburan bisness yang bijak

PERMINTAAN SPA BERGERAK MENDAPAT SAMBUTAN

Bisness Mobile Spa TWB The Walking Beauty merupakan satu pelaburan bisness yang bijak kerana memberi peluang perniagaan Spa kepada semua wanita yang ingin mencari side income. Mobile Spa sudah menjadi trending buat masa ini kerana mendapat permintaan yang tinggi dikalangan wanita yang ingin ke pusat-pusat spa tetapi tiada masa.

Mobile Spa salah satu perniagaan paling selamat dan menguntungkan buat semua surirumah yang tak bekerja, sebagai part time job, graduan sedang menggangur, pelajar universiti dan sebagainya.

Bisness Mobile Spa TWB satu pelaburan bisness yang bijak ini memberi peluang kepada mereka yang berminat untuk membuka perniagaan Spa. Latihan intensif dan praktikal secara one to one akan disampaikan oleh terapis kecantikan yang berkelayakan. 

10 sebab mengapa Buisness Mobile Spa TWB adalah satu pelaburan bisness yang bijak

 1. Easy, simple & fun. Tidak membebankan terapis kerana konsep mobile spa yang sangat-sangat mudah dan fleksibel. Lepas kursus boleh terus je tunning spa tanpa tunggu.
 2. Latihan berterusan kepada semua bakal pengusaha Spa.
 3. Membimbing pengusaha Spa baru sehingga boleh bergerak sendiri.
 4. Menyediakan sijil kepada semua pengusaha Spa.
 5. Terapis akan dibimbing cara untuk membuat pasaran dan bagaimana cara mendapatkan customer tetap.
 6. Tidak perlu modal yang besar. Gunakan hanya apa yang ada ditangan sahaja.
 7. Mobile spa lebih mudah kerana semua peralatan disediakan dirumah customer.
 8. Mobile spa lebih menguntungkan dan menjimatkan.
 9. Buisness Mobile Spa TWB memberikan skill yang terbaik kepada semua wanita supaya mereka menjadi magnet duit.
 10. Buisness Mobile Spa TWB memang terbaik kerana membantu wanita membuka perniagaan spa dengan kos yang paling minima.

 

Apa yang perlu anda faham mengenai Business Mobile Spa TWB The Walking Beauty

Projek mobile spa ini ialah projek spa dibawah bimbingan The Walking Beauty. Fenomena Mobile Spa adalah satu Projek Spa Tanpa Kedai yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang masih tercari-cari sebuah perniagaan yang murah, mudah, berbaloi dan memberi pulangan modal yang sungguh luar biasa. 

Melalui projek Mobile Spa ini peserta akan diajar bagaimana mereka mampu menjalankan perniagaan spa dengan kos yang sangat minima tetapi mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya bermula dari rumah.

Mobile Spa ini juga menyediakan latihan intensif kepada semua beautician yang baru untuk memulakan Perniagaan Spa secara exclusive. Setiap peserta akan diberi latihan, diberikan sijil setelah tamat latihan dan diakses ke support group The Walking Beauty.

Siapa yang patut sertai Business Mobile Spa TWB

 1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri. Ingin memiliki Spa atas nama sendiri dan bercita-cita untuk menjadikan perniagaan Mobile Spa sebagai perniagaan jangka panjang.
 2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tidak mempunyai modal yang besar. Projek Mobile Spa di bawah The walking Beauty adalah satu projek Spa yang mengeluarkan modal yang sangat-sangat minima.
 3. Mereka yang ingin menjalankan perniagaan dirumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan. Mobile Spa sangat fleksibel dan boleh dijalankan pada bila-bila masa.
 4. Mereka yang bekerja sepenuh masa dan ingin menjalankan pernigaan Spa secara sampingan. Mobile Spa menjanjikan pulangan modal bagi mereka yang buat secara full time mahupun part time.
 5. Suri rumah yang sedang mencari perniagaan dan boleh dilakukan hanya dari rumah. Suri rumah boleh menambahkan pendapatan dan membantu suami hasil daripada duit Spa.
 6. Para graduan yang masih mengganggur dan ingin mencari duit sementara menunggu pekerjaan. Jadikan Spa ini sebagai tools untuk kumpul duit dan perbelanjaan.
 7. Pelajar IPT yang menjalankan perniagaan SPA secara sampingan untuk mengumpul duit poket. Jadikan Spa sebagai pendapatan sampingan dengan memberi servis kepada kawan-kawan kolej.
 8. Atau pengusaha Spa sendiri yang tanggung bebanan hutang kerana terpaksa membayar kos sewa kedai, bil letrik, pekerja dan maintanance. Konsep Spa kami menguntungkan dan tiadak melibatkan kos yang tinggi.

Mengapa Mobile Spa adalah perniagaan yang sangat menguntungkan

 1. Permintaan Mobile Spa ini mendapat permintaan dan sambutan hangat di kalangan wanita. Fenomena Mobile Spa ini sebenarnya sudah menjadi trend di Negara Barat. dI Malaysia iainya baru dikenali dan semakin berkembang.
 2. Boleh dijalankan dimana-mana walaupun sedang bercuti. Isi dalam box dan bawa. sangat mudah. Masa bercuti pun boleh dapat duit.
 3. Tiada resiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil. InsyaAllah tak bankrup kerana saya sendiri telah terlibat dalam bidang Mobile Spa
 4. Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan Spa. Pekej Spa dengan harga bawah RM1000.00 dan memang berbaloi
 5. Boleh dimulakan secara sambilan pada hujung minggu.
 6. Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu sewa kedai dan upah pekerja.
 7. Pulangan Spa yang sangat lumayan.
 8. Tiada risiko kerugian produk atau tamat tempoh kerana kita sendiri boleh menggunakannya.
 9. Kualiti masa bersama keluarga, kita boleh menjalankan perniagaan ini mengikut kelapangan masa kita. Semua urusan SPA mengikut temujanji dan kita boleh set masa kita.
 10. Mobile Spa lebih menjimatkan semua kos. Kos minyak kereta, kos bil elektrik, kos kedai, kos pekerja, kos peralatan dan kos mentanance.

Inilah antara salah satu sebab Home Spa menjadi trending. Sambil berspa customer, baby tidur lena

Inilah antara salah satu sebab Home Spa menjadi trending. Sambil berspa customer, baby tidur lena

ADAKAH BUSINESS MOBILE SPA MENJANJIKAN PULANGAN YANG LUMAYAN?

Ya, Perniagaan Home Spa sememangnya menjanjikan pulangan modal yang sangat lumayan. saya sendiri mempunyai lebih 100 orang pelanggan spa. Seorang saya kenakan cas sebanyak RM50. 100 x 50 = RM5k untuk hasil Spa sahaja. Klik sini untuk melihat customer spa saya. 

Spa dibawah bimbingan The Walking Beauty ini paling terbaik dan berkesan kerana kemahiran yang diajar tidak terdapat dimana-mana tempat kursus Spa.

Setiap peserta bukan sahaja diajar skill spa yang betul tetapi turut dibimbing cara untuk medapatkan customer spa. Terapis kecantikan boleh jana instatnt cash hari-hari.

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada TWB members, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke kelab spa exclusive kami.
Kami menawarkan peluang kursus terbuka kepada semua wanita dengan pekej yang sangat berbaloi
Pekej Pilihan Kursus Spa yang menarik

Pekej Pilihan Kursus Spa yang menarik

Hubungi saya untuk konsultasi Terapis Spa terbaik.
Bisness Mobile SPa TWB satu pelaburan Bisness yang Bijak

Bisness Mobile SPa TWB satu pelaburan Bisness yang Bijak

Nur Azura SID 1211475

Trusted SPA Trainer

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Trainer Spa anda di kawasan Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge