PULIH ASTHMA DENGAN ELDERBERY EROPAH

Korang apa khabar semua? Sihat ke? Musim-musim hujan ni mesti ada yang tak sihat. Kawan baik yang tiga serangkai tu paling suka nak dekat. Bertambah teruk bagi mereka yang mempunyai asthma. Penghidap asthma paling sensetif terhadap perubahan cuasa dan ada penghidap asthma yang mengalami lelah dan batuk berpanjangan.   Asthma… Read more“PULIH ASTHMA DENGAN ELDERBERY EROPAH”

Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna

Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna

Entry kali ini saya nak kongsikan tentang Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna. Ramai orang yang tidak cakna dengan kesihatan tulang sehinggalah boleh berlakunya osteoporosis tanpa disedari. Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna : Apa itu Osteoporosis? Osteoporosis adalah satu gangguan yang membuat tulang yang dahulunya kuat… Read more“Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna”

Resepi Nasi Kerabu Simple dan Paling Sedap

Resepi Nasi Kerabu Simple dan Paling Sedap

Entri kali ini saya nak kongsikan tentang Resepi Nasi Kerabu Simple dan Paling Sedap. Saya food lover. Saya jugak suka mencuba pelbagai jenis makanan dari negeri-negeri lain. Jika makanan itu sedap dan kena dengan tekak, saya akan belajar resepi tersebut dan ubah suai mengikut citarasa saya. Alhamdulillah suami memang suka… Read more“Resepi Nasi Kerabu Simple dan Paling Sedap”

ESP Shaklee sumber protein terbaik untuk kesihatan menyeluruh

ESP Shaklee sumber protein terbaik untuk kesihatan menyeluruh

Entri kali ini saya akan kongsikan tentang ESP Shaklee. ESP Shaklee sumber protein terbaik untuk kesihatan menyeluruh. Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. ESP Shaklee sumber protein terbaik untuk kesihatan menyeluruh ESP (Energizing Soy Protein) Ini diiktiraf di seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang… Read more“ESP Shaklee sumber protein terbaik untuk kesihatan menyeluruh”

Pentingkah Suplement Untuk Kesihatan dan Kecergasan Lelaki ?

Suplemen dan lelaki

Enry kali ini saya lebih tertarik untuk berkongsi tentang Pentingkah Suplement Untuk Kesihatan dan kecergasan Lelaki ?. Selalunya bila disebut tentang dunia kecantikan mahupun dunia suplemen hampir 90% dimonopoli oleh wanita. Lelaki makan Suplemen dikhuatiri menjadi lelaki lembut. Betul ke? Persepsi ini sangat tidak tepat sekali jika dikatakan suplemen boleh menjadikan lelaki… Read more“Pentingkah Suplement Untuk Kesihatan dan Kecergasan Lelaki ?”