Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna

Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna

Entry kali ini saya nak kongsikan tentang Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna. Ramai orang yang tidak cakna dengan kesihatan tulang sehinggalah boleh berlakunya osteoporosis tanpa disedari. Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna : Apa itu Osteoporosis? Osteoporosis adalah satu gangguan yang membuat tulang yang dahulunya kuat… Read more“Osteoporosis pembunuh senyap yang ramai orang tidak cakna”

Diabetis tegar boleh dirawat dengan Set Diabetis Shaklee

Syringe with drugs for diabetes treatment

Rawat diabetis tegar dengan Set Diabetis Shaklee Entri kali ini saya set diabetis yang mak amalkan. Saya yakin dengan proses kesembuhan dan percaya yang setiap didatangkan penyakit ada ubatnya kecuali mati. Pada masa ini saya betul-betul fight tau. Nak berlawn dengan abang yang banyak cakap kan. Saya teruskan sebab saya yakin saya… Read more“Diabetis tegar boleh dirawat dengan Set Diabetis Shaklee”

PULIH ASTHMA DENGAN ELDERBERY EROPAH

Korang apa khabar semua? Sihat ke? Musim-musim hujan ni mesti ada yang tak sihat. Kawan baik yang tiga serangkai tu paling suka nak dekat. Bertambah teruk bagi mereka yang mempunyai asthma. Penghidap asthma paling sensetif terhadap perubahan cuasa dan ada penghidap asthma yang mengalami lelah dan batuk berpanjangan. Asthma menyerang… Read more“PULIH ASTHMA DENGAN ELDERBERY EROPAH”

TIPS MENGHADAPI ANAK DEMAM

Cik Tam dan Cik Teh================= Kenapa cik tam dan cik teh ni ? Hero kesayangan ibu demam, batuk dan selsema. Pakej 3 dalam 1. Kak zura ada sedikit tips buat semua ibu untuk menghadapi anak yang tiba-tiba demam waktu malam.Tips ini sangat berkesan tau terutama bagi ibu yang tinggal dikawasan… Read more“TIPS MENGHADAPI ANAK DEMAM”