Hebatnya Facial Dengan Team Spa The Walking Beauty

Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Pantang jumpa pusat kecantikan, tanpa berfikir panjang terus menadah muka. Itulah lumrah wanita, suka pada kecantikan dan keindahan.

Jadi entri kali ini saya akan kongsikan kehebatan facial dengan team Spa The Walking Beauty. Sebelum saya fokus kepada tajuk utama, saya ingin berkongsi pengalaman saya buat facial di pusat-pusat spa. Boleh dikatakan rata-rata pusat facial yang saya pergi tekniknya sama sahaja tetapi keunikan berfacial itu berlainan di setiap tempat yang saya pergi.

Dan apabila saya join Mobile Spa TWB, saya dapat rasakan keunikan Mobile Spa TWB ini sememangnya lain dari yang lain dan sangat mengujakan. Ilmu yang saya pelajari di TWB ini memang berbeza dan kursus facial yang dijalankan juga mempunyai modul yang exclusive. Modul ini adalah ciptaan pengasas TWB sendiri dan tidak sama dengan mana-mana teknik facial dengan pusat-pusat spa yang lain.

Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB

Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB

 

Bila korang cuba berfacial dengan team TWB, korang akan dapat rasakan betapa hebatnya facial dengan team spa The Walking Beauty. Memang best giler korang.

Nak tahu apa yang best berfacial dengan Team TWB ini?

 

1. Rangkaian Produk Spa yang digunakan

Rangkaian produk spa yang digunakan membuatkan pelanggan merasa betapa hebatnya facial dengan team spa The Walking Beauty. Semua Team Spa The Walking Beauty menggunakan produk penjagaan kulit YOUTH SHAKLEE. 

 

Set Penjagaan YOUTH SHAKLEE

Set Penjagaan YOUTH SHAKLEE

 

Apa yang best sangat YOUTH SHAKLEE ni.

YOUTH adalah revolusi set penjagaan kulit berpaten dan dihasilkan dengan bukti kajian klinikal. Shaklee memberi jaminan 100% bahawa sesiapa sahaja wanita yang menggunakan YOUTH akan mengalami perubahan kulit yang lebih baik. Shaklee berani meletakkan 100% kerana set penjagaan kulit YOUTH ini telah melibatkan kajian selama 8 tahun.

Ini bukan overclaim tetapi ini adalah berdasarkan ujian yang telah dijalankan terhadap wanita asia daripada pelbagai peringkat usia dan latar belakang. Bukan itu sahaja malah mereka yang menggunakan YOUTH akan menampakkan perbezaan ketara seawal 8 minggu penggunaan dan result 2/3 wanita membuktikan mereka kelihatan 10 tahun lebih muda.

YOUTH berpaten ini terhasil adalah kerana wanita Asia khususnya mempunyai masalah-masalah kulit yang tidak dapat diatasi oleh lambakan produk kecantikan. Masalah kulit biasanya yang dihadapi ialah:

  • Kedutan dan garis-garis halus
  • Saiz pori-pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran kulit

YOUTH membantu lebih ramai wanita mengatasi masalah kulit secara semulajadi dengan memberi nutrien kepada kulit. Kajian yang dijalankan terhadap permasalahan kulit ini menunjukkan keputusan klinikal tanpa kompromi iaitu 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki mkulit yang kelihatan lebih muda dan 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekat lebih muda. Hebatnya facial dengan team TWB ini.

Mengapa YOUTH?
  1. 100% Vegan (tumbuhan) dan tidak mengandungi sumber daripada haiwan.
  2. Hipoelergenik ( resiko keradangan pada kulit adalah sangat-sangat rendah)
  3. Non-comedogenic (bersifat tidak memerangkap dan tidak menyumbatkan liang pori)
  4. Diuji oleh ahli dermatologi (diuji secara klinikal dan proven oleh pakar-pakar kulit)
  5. Diuji oleh oftalmologi (selamat untuk mata)
  6. Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya
  7. Tidak diuji kepada haiwan

 

2. Servis facial yang sangat superb

Produk bagus, jika servis tak bagus pun tak guna juga. Betul kan? Selain produk yang berkualiti tinggi digunakan dalam mobile spa TWB ini, kualiti servis atau perkhidmatan spa sangat-sangat ditekankan oleh founder TWB ini. Atas sebab itu, semua terapis kecantikan dilatih oleh trainer yang berkelayakan dan bersijil. Mereka dilatih secara one to one supaya lebih faham dan selepas training terus boleh memulakan spa.

 

Servis Spa yang Superb

Servis Spa yang Superb

Semua team Spa TWB ini beraksi dengan servis yang tip top sehinggakan ramai customer booking slot facial setiap bulan. Teknik berfacial dan urutan wajah sememngnya exclusive dan lain dari yang lain.  Customer berpuas hati dengan servis semua terapis Team Spa TWB ini. Mereka bukan sahaja mendapat servis yang tiptop malah kulit muka mereka bertambah jelita dan sehari demi sehari.

 

3. Perkhidmatan Spa terus ke tempat lokasi anda

Selain produk, perkhidmatan berfacial, team Spa TWB juga menawarkan perkhidmatan spa terus ke depan pintu rumah anda atau dilokasi pilihan anda. Kami bawakan khas cara berfacial dengan lebih mudah, selamat dan pantas. Konsep spa bergerak tanpa kedai ini sebenarnya sudah lama mendapat perhatian di negara barat dan sekarang tengah menjadi fenomena di negara kita. 

Spa Bergerak Tanpa Kedai

Spa Bergerak Tanpa Kedai

 

Spa Bergerak Tanpa Kedai

Spa Bergerak Tanpa Kedai

Dengan berkonsepkan spa bergerak tanpa kedai ini, memudahkan untuk ibu-ibu yang ada anak kecil, wanita yang sibuk dan tiada masa ke pusat facial, suri rumah yang tidak sempat untuk ke spa. Wanita-wanita ini mempunyai peluang untuk berfacial dengan lebih selamat tanpa meniggalkan anak dan rumah. Hebatnya Facial dengan team Spa TWB ini.

Inilah salah satu asbab mengapa wujudnya Spa Bergerak Tanpa Kedai

Inilah salah satu asbab mengapa wujudnya Spa Bergerak Tanpa Kedai. Ibu yang mempunyai bayi kecil juga kini boleh berspa

 

4. Harga pakej facial yang ditawarkan sangat-sangat berpatutan.

Mana nak cari Servis spa yang sangat berkualiti dan menggunakan produk berkualiti tetapi harganya mampu milik. Setiap orang mampu mendapatkan perkhidmatan daripada semua beautician TWB dengan harga yang berpatutan dan super jimat.

Spa yang biasa-biasa tetapi menjadi luar biasa dengan sentuhan beautician TWB. Bukan sekadar facial malah mendapat lebih penjimatan bila memilih pakej yang ditawarkan. Harga pakej spa di pusat-pusat kecantikan nilainya dua kali ganda berbanding harga perkhidmatan spa Team TWB.

Dalam TWB kami ada kitab harga dan kami berikan kualiti pada harga yang sangat berbaloi. Jadi wanita yang kurang berkemampuan juga mampu mendapatkan khidmat spa.

Mengapa murah?

TWB lebih memegang konsep “membantu lebih ramai wanita tampil jelita” . Selain itu juga, Spa bergerak tanpa kedai, dijalankan secara exclusive tanpa menggunakan kos yang membebankan. Semua team Spa TWB yang menjalankan Spa bergerak tanpa kedai dengan zero kos sewa kedai, kos bayar gaji pekerja, kos tenaga letrik. Atas asbab ini kami mampu tawarkan harga pakej spa yang sangat berbaloi. Hebatnya Facial dengan Team SPA TWB ni kan.

 

5. Rahsia kehebatan semua Team Spa TWB yang korang perlu tahu ialah

Masker dan Scrub kami sangat berkualiti tinggi. Masker dan scrub ni memang tulen dan tidak boleh dicetak rompak oleh mana-mana pengusaha spa gittew. Korang boleh ke imagine, scrub ni bila kita pakai dan sental, luluh daki pada wajah jatuh macam mutiara.

 

Hebatnya Facial Dengan Team TWB

Hebatnya Facial Dengan Team TWB

Tak perlu lagi pakai pencungkil besi bagai untuk hilangkan blackhead dan white head. Bahaya tau bila cucuk besi pada kulit muka. Boleh menambahkan lagi keradangan kulit. Dan selepas scrub, customer boleh lena diulit intan bersama kelembutan dan aroma masker soya yang mengiurkan. Rasa macam nak jilat je ka customer cakap bila setiap kali selepas masker. Wow! hebatnya facial dengan team Spa TWB nih. Rasa sekali confirm termimpi-mimpi.

Hebatnya Facial Dengan Team TWB

Hebatnya Facial Dengan Team TWB

Jom cuci mata tengok customer Spa saya Klik untuk melihat Customer Spa

Jom kita lihat antara feedback customer spa saya

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Feedback customer Spa

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada TWB members, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke kelab spa exclusive kami.
Hubungi saya untuk konsultasi Terapis Spa terbaik.

Nur Azura SID 1211475

Trusted SPA Trainer

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Trainer Spa anda di kawasan Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

 

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge