Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang

Kursus Home Spa The Walking Beauty

Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang kini berada di pantai timur untuk memberi peluang perniagaan Spa kepada semua wanita yang ingin mencari side income. Pembukaan Spa dirumah sudah menjadi trending buat masa ini. Inilah salah satu perniagaan paling selamat dan menguntungkan buat semua surirumah yang tak bekerja. Malah lebih menyeronokkan lagi pembukaan home spa ini turut diminati oleh wanita yang bekerja. Mereka akan jalankan home spa sebagai part time job hanya pada hari cuti atau hujung minggu.

Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang ini memberi peluang kepada mereka yang berminat untuk membuka perniagaan Spa. Latihan intensif dan praktikal secara one to one akan disampaikan oleh certified beautician. 

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty

Kursus Home Spa The Walking Beauty

10 sebab mengapa Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang adalah yang terbaik

 1. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang menyediakan latihan yang sangat berkesan kepada semua bakal pengusaha Spa.
 2. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang menyediakan latihan berterusan kepada semua bakal pengusaha Spa.
 3. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang membimbing pengusaha Spa baru sehingga boleh bergerak sendiri.
 4. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang menyediakan sijil kepada semua pengusaha Spa.
 5. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang memberi latihan praktikal one to one kepada semua peserta kursus dan mengikut kesesuaian masa peserta kursus.
 6. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang ini mereka akan dilatih  oleh trainer yang mahir dan berpengalaman.
 7. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang telah melahirkan ramai usahawan spa surirumah yang berjaya sebagai pengusaha  Home Spa.
 8. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang membantu wanita jana income hanya melalui projek Spa.
 9. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang memberikan skill yang terbaik kepada semua wanita supaya mereka menjadi magnet duit.
 10. Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang memang terbaik kerana membantu wanita membuka perniagaan spa dengan kos yang paling minima.

 

Apa yang perlu anda faham mengenai Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang

Projek home spa ini ialah projek spa dibawah bimbingan The Walking Beauty. Fenomena Home Spa adalah satu Projek Spa Tanpa Kedai yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang masih tercari-cari sebuah perniagaan yang murah, mudah, berbaloi dan memberi pulangan modal yang sungguh luar biasa. 

Melalui projek Home Spa ini peserta akan diajar bagaimana mereka mampu memiliki Kedai Spa Sendiri dengan kos yang sangat minima tetapi mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya bermula dari rumah.

Home Spa ini juga menyediakan latihan intensif kepada semua beautician yang baru untuk memulakan Perniagaan Spa secara exclusive. Setiap peserta akan diberi latihan, diberikan sijil setelah tamat latihan dan diakses ke support group The Walking Beauty.

Siapa yang patut sertai Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang

Kursus Home Spa The Walking Beauty

Kursus Home Spa The Walking Beauty

 

 1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri. Ingin memiliki Spa atas nama sendiri dan bercita-cita untuk menjadikan perniagaan Home Spa sebagai perniagaan jangka panjang.
 2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tidak mempunyai modal yang besar. Projek Home Spa di bawah The walking Beauty adalah satu projek Spa yang mengeluarkan modal yang sangat-sangat minima.
 3. Mereka yang ingin menjalankan perniagaan dirumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan. Home Spa boleh dijalankan hanya dirumah ataupun secara bergerak.
 4. Mereka yang bekerja sepenuh masa dan ingin menjalankan pernigaan Spa secara sampingan. Home Spa menjanjikan pulangan modal bagi mereka yang buat secara full time mahupun part time.
 5. Suri rumah yang sedang mencari perniagaan dan boleh dilakukan hanya dari rumah. Suri rumah boleh menambahkan pendapatan dan membantu suami hasil daripada duit Spa.
 6. Para graduan yang masih mengganggur dan ingin mencari duit sementara menunggu pekerjaan. Jadikan Spa ini sebagai tools untuk kumpul duit dan perbelanjaan.
 7. Pelajar IPT yang menjalankan perniagaan SPA secara sampingan untuk mengumpul duit poket. Jadikan Spa sebagai pendapatan sampingan dengan memberi servis kepada kawan-kawan kolej.
 8. Atau pengusaha Spa sendiri yang tanggung bebanan hutang kerana terpaksa membayar kos sewa kedai, bil letrik, pekerja dan maintanance. Konsep Spa kami menguntungkan dan tiadak melibatkan kos yang tinggi.

 

Mengapa Home Spa adalah perniagaan yang sangat menguntungkan

 1. Permintaan Home Spa ini mendapat permintaan dan sambutan hangat di kalangan wanita. Fenomena Home Spa ini sebenarnya sudah menjadi trend di Negara Barat. dI Malaysia iainya baru dikenali dan semakin berkembang.
 2. Boleh dijalankan dimana-mana walaupun sedang bercuti. Isi dalam box dan bawa. sangat mudah. Masa bercuti pun boleh dapat duit.
 3. Tiada resiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil. InsyaAllah tak bankrup kerana saya sendiri telah terlibat dalam bidang Home Spa
 4. Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan Spa. Pekej Spa dengan harga bawah RM1000.00 dan memang berbaloi
 5. Boleh dimulakan secara sambilan pada hujung minggu.
 6. Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu sewa kedai dan upah pekerja.
 7. Pulangan Spa yang sangat lumayan.
 8. Tiada risiko kerugian produk atau tamat tempoh kerana kita sendiri boleh menggunakannya.
 9. Kualiti masa bersama keluarga, kita boleh menjalankan perniagaan ini mengikut kelapangan masa kita. Semua urusan SPA mengikut temujanji dan kita boleh set masa kita.
 10. Home Spa lebih menjimatkan semua kos. Kos minyak kereta, kos bil elektrik, kos kedai, kos pekerja, kos peralatan dan kos mentanance.

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang antara Kursus Spa yang termurah dipasaran Spa

Kursus Home Spa ini dijalankan secara one to one antara trainer dan beautician. Trainer spa yang melatih beautician baru adalah trainer yang terlatih dan yang betul-betul layak untuk membimbing beautician baru supaya mereka dapat melatih beautician baru dari zero to hero.

Sebab itu konsep one to one sangat penting. Practikal secara one to one ini lebih baik kerana beautician yang dilatih boleh buat praktikal berulang kali dan praktikal sampai faham.

Bayaran Kursus Home Spa di bawah projek The Walking Beauty ini sangat-sangat berbaloi dan  PALING TERMURAH antara Kursus Spa di Malaysia.

Skill yang kami ajar memang tidak sama dengan mana-mana kursus spa di tempat lain kerana kami ada bimbingan selepas spa. Kami tidak akan meninggalkan peserta kursus sendirian sebaliknya memberi bimbingan secara berterusan. 

Beautician baru bukan hanya dilatih mengenai Spa tetapi beautician dilatih juga cara Marketing Spa, Rangkaian Spa, Promosi Spa dan Bagaimana nak dapat income 4 penjuru.

Masa yang diperlukan untuk Kursus Home Spa lengkap dalam masa satu hari. Selepas kursus, beautician baru akan diberi sijil tamat kurus dan anda layak memulakan Projek Home Spa. 

Kursus Home Spa yang disediakan

Kursus yang disediakan ialah 5 courses + 1 advanced.

✅ Facial Relaxing Treatment
✅ Body Scrub
✅ Sauna Herbs
✅ Aroma Milk Bath
✅ Foot & Hand Spa

5 kursus ini dalam satu latihan saja. Selepas tamat latihan, peserta kursus akan dibimbing dari permulaan spa sehingga mereka boleh berdikari. 

Latihan diberikan secara exclusive one to one. 5 kursus ini terdapat dalam satu kos bayaran Spa. Memang sangat berbaloi dan murah.

Kursus Home Spa yang disediakan oleh The Walking Beauty ini memang tidak membebankan kerana motif utama pembukaan kursus Home Spa adalah untuk membantu golongan wanita yang tidak mempunyai cukup modal untuk memulakan perniagaan Spa.

Kami ingin membantu seramai mungkin wanita menjana income untuk menampung kos sara hidup yang tinggi. Hanya Kursus Home Spa The Walking Beauty sahaja yang menawarkan bimbingan kursus yang tersangat murah kerana tujuan utama kami ialah untuk meringankan tanggungan kos dan dalam masa yang sama mereka boleh mengikuti kursus bertaraf bintang.

 

Testimoni peserta Kursus Home Spa The Walking Beauty Pahang

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Boleh buat Spa di mana sahaja

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Boleh buat Spa di mana sahaja

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

 

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

Kursus Home Spa The Walking Beauty : Dekorasi Spa yang simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi

 

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda mempunyai sebarang masalah kesihatan dan kecantikan anda boleh segera mendapatkan khidmat konsultasi daripada saya secara percuma. Produk Shaklee menambah nilai pada kesihatan dan kecantikan secara semulajadi. Jadilah sebahagian daripada ahli kami yang berdaftar secara sah.

Nur Azura SID 1211475

Trusted Shaklee Indepandent Distributor

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge