10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Saya memang tertarik sangat dengan Pakej Confinement ni. Rasa teruja nak bersalin apabila ada penjagaan rapi oleh bidan terlatih. Dan apabila Projek Spa TWB telah upgrade skill kepada perkhidmatan penjagaan Berpantang, saya sangat teruja untuk belajar ilmu ini. Inilah antara salah satu keunikan TWB yang korang perlu tahu, sentiasa upgrade... Read more"10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB"

Confinement Lady vs Jagaan Mak

Hai korang, hari ni kan saya nak kongsikan cerita menarik menegenai confinement lady vs jagaan mak.  Apa itu Confinement Lady (CL) ? Confinement lady sekarang tengah trending di Malaysia. Confinement lady bermaksud wanita yang menjaga kita sepanjang tempoh bersalin. Perkhidmatan confinement lady sangat mahal tetapi berbaloi dan perkhidmatan ini diambil... Read more"Confinement Lady vs Jagaan Mak"

Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin

Hai korang, ok entri blog kali ini saya akan kongsikan tentang pekej berpantang dan rawatan selepas bersalin. Penjagaan berpantang dan rawatan selepas bersalin sudah tidak dititikberatkan lagi kerana ramai wanita merasakan  rawatan seelpas bersalin ni renyah dan mengambil jalan singkat untuk tidak berpantang. Sebab tu kita tengok sekarang ramai ibu-ibu... Read more"Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin"

DETOX MIRACLE

Assalamualaikum semua. Hari ini saya akan kongsikan kepada anda tentang keajaiban DETOX. Badan kita perlukan detox supaya dapat menyingkirkan toksin yang terkempam dalam badan. KENAPA PERLU DETOX ?Jika anda mempunyai simptom-simptom ini iaitu, sentiasa LETIH walaupun mempunyai jumlah tidur yang cukup, NAFAS berbau, OBESITI walaupun dah macam-macam plan diet. SEMBELIT, SAKIT… Read more“DETOX MIRACLE”

Bagaimana ESP Bertindak Mencantikkan Kulit

Bagaimana Protein ESP Shaklee Membantu Mencantikkan Kulit Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog tersayang. Syukur alhamdulillah dapat bertemu pada sesi kali ini. saya tertarik untuk kongsikan tentang bagaimana protein ESP dapat membantu mencantikkan kulit. Sejujurnya sebelum ini kulit saya penuh JERAWAT BATU. Setelah saya mengamalkan ESP alhamdulillah jerawat… Read more“Bagaimana ESP Bertindak Mencantikkan Kulit”