10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Saya memang tertarik sangat dengan Pakej Confinement ni. Rasa teruja nak bersalin apabila ada penjagaan rapi oleh bidan terlatih. Dan apabila Projek Spa TWB telah upgrade skill kepada perkhidmatan penjagaan Berpantang, saya sangat teruja untuk belajar ilmu ini. Inilah antara salah satu keunikan TWB yang korang perlu tahu, sentiasa upgrade... Read more"10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB"

Confinement Lady vs Jagaan Mak

Hai korang, hari ni kan saya nak kongsikan cerita menarik menegenai confinement lady vs jagaan mak.  Apa itu Confinement Lady (CL) ? Confinement lady sekarang tengah trending di Malaysia. Confinement lady bermaksud wanita yang menjaga kita sepanjang tempoh bersalin. Perkhidmatan confinement lady sangat mahal tetapi berbaloi dan perkhidmatan ini diambil... Read more"Confinement Lady vs Jagaan Mak"

Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin

Hai korang, ok entri blog kali ini saya akan kongsikan tentang pekej berpantang dan rawatan selepas bersalin. Penjagaan berpantang dan rawatan selepas bersalin sudah tidak dititikberatkan lagi kerana ramai wanita merasakan  rawatan seelpas bersalin ni renyah dan mengambil jalan singkat untuk tidak berpantang. Sebab tu kita tengok sekarang ramai ibu-ibu... Read more"Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin"

IMMUNISASI SEMULAJADI TERBAIK UNTUK ANAK

Nutriferon Adalah Penggalak Imunisasi Atau Immune Booster Kepada Tubuh. Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun iaitu  Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954. Setelah membuat kajian selama 40 tahun ke atas ribuan jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, akhirnya beliau telah berjaya… Read more“IMMUNISASI SEMULAJADI TERBAIK UNTUK ANAK”

FORMULA BUKA SPA M.A.S.T.E.R

FORMULA M.A.S.T.E.R UNTUK MEREKA YANG MAHU BERJAYA.  FENOMENA SPA BERGERAK  Fenomena SPA BERGERAK di bawah projek ‘the walking beauty’semakin mendapat liputan. Kami memerlukan lebih ramai beautician di Malaysia bagi memenuhi permintaan customer yang mahukan SPA BERGERAK. ADAKAH ANDA INGIN MEMBINA KEDAI SPA ATAS NAMA SENDIRI ? =================================. Ingin ada perniagaan… Read more“FORMULA BUKA SPA M.A.S.T.E.R”

BAGAIMANA VIVIX BANTU DALAM BIDANG KECANTIKAN

KECANTIKAN DAN VIVIX apa kaitannya ? Sejak saya menyelami dunia kecantikan ini banyak manfaat yang saya perolehi terutama mengenai kecantikan dan kesihatan.  Kami dilatih secara online melalui Whatapps danTelegram. Pelbagai ilmu kesihatan dan kecantikan dikupas oleh nutrisionist dan perkongsian Master2 yang berpengalaman.  VIVIX adalah minuman campuran botani terbaru di dalam… Read more“BAGAIMANA VIVIX BANTU DALAM BIDANG KECANTIKAN”