10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Saya memang tertarik sangat dengan Pakej Confinement ni. Rasa teruja nak bersalin apabila ada penjagaan rapi oleh bidan terlatih. Dan apabila Projek Spa TWB telah upgrade skill kepada perkhidmatan penjagaan Berpantang, saya sangat teruja untuk belajar ilmu ini. Inilah antara salah satu keunikan TWB yang korang perlu tahu, sentiasa upgrade... Read more"10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB"

Confinement Lady vs Jagaan Mak

Hai korang, hari ni kan saya nak kongsikan cerita menarik menegenai confinement lady vs jagaan mak.  Apa itu Confinement Lady (CL) ? Confinement lady sekarang tengah trending di Malaysia. Confinement lady bermaksud wanita yang menjaga kita sepanjang tempoh bersalin. Perkhidmatan confinement lady sangat mahal tetapi berbaloi dan perkhidmatan ini diambil... Read more"Confinement Lady vs Jagaan Mak"

Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin

Hai korang, ok entri blog kali ini saya akan kongsikan tentang pekej berpantang dan rawatan selepas bersalin. Penjagaan berpantang dan rawatan selepas bersalin sudah tidak dititikberatkan lagi kerana ramai wanita merasakan  rawatan seelpas bersalin ni renyah dan mengambil jalan singkat untuk tidak berpantang. Sebab tu kita tengok sekarang ramai ibu-ibu... Read more"Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin"

JANA INCOME DENGAN BUKA SPA BERGERAK

“Cantik bukan ukuran” siapa yang berusaha pasti berjaya. Alhamdulilllah permulaan tahun 2016 yang cukup baik. Setelah 4 bulan join projek The Walking Beauty ni alhamdulillah saya dapat naik rank supervisor. Satu pencapaian yang saya paling tak sangka kerana saya tiada pengalaman langsung dalam apa-apa bisness. Saya bergantung sepenuhnya pada mentor… Read more“JANA INCOME DENGAN BUKA SPA BERGERAK”

CIRI PRODUK SPA YANG BERKUALITI DAN SELAMAT

Ramai customer spa yang tanya saya ” kenapa menggunakan produk shaklee?” Jawapannya kerana saya yakin dengan keberkesannya. Ramai juga yang tidak tahu Shaklee mempunyai set Penjagaan Wajah yang sangat unik. Sebelum saya beri pelanggan perkhidmatan Spa dengan menggunakan sepenuhnya produk Shaklee, saya terlebih dahulu mencubanya.  Bagi mereka yang mengenali saya… Read more“CIRI PRODUK SPA YANG BERKUALITI DAN SELAMAT”

KREATIVITI MENGHIAS HOME DAN MOBILA SPA

Konsep Spa adalah berbentuk “Home Spa” dan “Mobile Spa”. Anda boleh dekorasi Spa mengikut kreativiti dan citarasa anda. Konsep Spa tidak memerlukan kemewahan tetapi hanya menggunakan apa yang ada ditangan. Jika anda memilih HOME SPA, anda perlu setkan bilik yang simple dan memenuhi keselesaan pelanggan spa.  Jika memilih MOBILE SPA, anda hanya perlu sediakan beauty… Read more“KREATIVITI MENGHIAS HOME DAN MOBILA SPA”

SPA BERGERAK MENDAPAT SAMBUTAN YANG LUAR BIASA

Anda risau….  Ada ke pelanggan Spa? Jangan risau kerana team the walking beauty sentiasa akan membimbing dan memberi tips cara untuk mendapatkan pelanggan Spa. Pada mula saya ingin buka “Home Spa dan “Mobile spa” ini itulah persoalan yang bermain difikiran saya. Alhamdulillah, sebulan saja saya buat projek ni dah dapat pulangan… Read more“SPA BERGERAK MENDAPAT SAMBUTAN YANG LUAR BIASA”