10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB

Saya memang tertarik sangat dengan Pakej Confinement ni. Rasa teruja nak bersalin apabila ada penjagaan rapi oleh bidan terlatih. Dan apabila Projek Spa TWB telah upgrade skill kepada perkhidmatan penjagaan Berpantang, saya sangat teruja untuk belajar ilmu ini. Inilah antara salah satu keunikan TWB yang korang perlu tahu, sentiasa upgrade... Read more"10 Sebab Mengapa Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB"

Confinement Lady vs Jagaan Mak

Hai korang, hari ni kan saya nak kongsikan cerita menarik menegenai confinement lady vs jagaan mak.  Apa itu Confinement Lady (CL) ? Confinement lady sekarang tengah trending di Malaysia. Confinement lady bermaksud wanita yang menjaga kita sepanjang tempoh bersalin. Perkhidmatan confinement lady sangat mahal tetapi berbaloi dan perkhidmatan ini diambil... Read more"Confinement Lady vs Jagaan Mak"

Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin

Hai korang, ok entri blog kali ini saya akan kongsikan tentang pekej berpantang dan rawatan selepas bersalin. Penjagaan berpantang dan rawatan selepas bersalin sudah tidak dititikberatkan lagi kerana ramai wanita merasakan  rawatan seelpas bersalin ni renyah dan mengambil jalan singkat untuk tidak berpantang. Sebab tu kita tengok sekarang ramai ibu-ibu... Read more"Pakej Berpantang dan Rawatan Selepas Bersalin"

SET PENJAGAAN KULIT YOUTH DIREKA KHAS UNTUK KULIT WANITA ASIA

Set Penjagaan Kulit YOUTH

Sudahkah anda memiliki YOUTH? Bagi mereka yang teragak-agak untuk memiliki YOUTH, hari ini saya nak kongsikan tentang betapa hebatnya ciptaan YOUTH. Set penjagaan kulit YOUTH ini direka khas untuk kulit wanita asia. Perang YOUTH bermula dari kemasukannya pada Mac sehingga Mei ini tiada kesudahan dan dijangka berlarutan sebaik sahaja YOUTH… Read more“SET PENJAGAAN KULIT YOUTH DIREKA KHAS UNTUK KULIT WANITA ASIA”

Vitamin C Sustained Release Shaklee

Vitamin C Sustained Release Shaklee

Entri pada hari ini saya akan kongsikan tentang Vitamin C Sustained Release Shaklee.  Saya akan kongsikan apakan keunikan dan ke bestan Vitamin C Sustained Release Shaklee ni. Inilah Vitamin C Sustained Release Shaklee. Satu botol mengandungi 180 biji. Setiap tablet vitamin C mengandungi persamaan Vitamin C dalam 7.5 biji buah Oren segar. Maksudnya yang… Read more“Vitamin C Sustained Release Shaklee”

Ostematrix Shaklee Bukan Sekadar Kalsium

Entri kali ini sayan akan kongsikan tentang Ostematrik Shaklee. Ostematrik Shaklee bukan sekadar kalsium. Apa yang best sangat Ostematrik Shaklee ni ? Bukan hanya kalsium malah mengandungi khasiat tersembunyi disebalik kalsium. Jom saya kongsikan kepada korang yang belum mengenali khasiat Ostematrik ini. Ostematrix Shaklee Bukan Sekadar Kalsium Inilah Ostematrix Shaklee…. Read more“Ostematrix Shaklee Bukan Sekadar Kalsium”

Kerjaya Home Spa Paling Sesuai Untuk Surirumah Tambah Pendapatan Keluarga

Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Selamat tahun baru semua. Semoga tahun ini mejadi lebih cemerlang dan gemilang berbanding tahun lepas. Jadikan hari lepas sebagai pengajaran, jadikan hari ini permulaan dan jadikan hari esok sebuah kejayaan. Entri kali ini saya nak kongsikan tentang bagaimana kerjaya home spa paling sesuai untuk surirumah tambah pendapatan keluarga.  Surirumah yang… Read more“Kerjaya Home Spa Paling Sesuai Untuk Surirumah Tambah Pendapatan Keluarga”