Part Time Job Mobile Spa

PART TIME JOB MOBILE SPA

Welcome to my blog beauty ladies. Thanks for your support. Ok korang hari ni saya nak share apa yang bestnya Part Time Job Mobile spa ni.

Saya bukanlah pakar dalam spa. Tapi saya try my best untuk jadikan spa sebagai salah satu part time job untuk tambah pedapatan saya. Saya bermula zero ilmu Spa. From zero to hero.

Saya pilih Part time job mobile spa kerana konsep part time job yang saya pilih ini sangat mudah, boleh bekerja dengan seronok dan apa yang paling best ialah ilmu Spa yang diberikan.

Terlebih dahulu, saya perkenalkan diri ye. Nama saya Nur Azura bt Mohamad Yusop. Saya merupakan seorang ibu kepada 3 orang super hero. Saya seorang guru Pendidikan dan telah berkecimpung dalam dunia pendidikan khas hampir 10 tahun. Nak tahu kenapa saya pilih Spa as a my part time job?

5 sebab kenapa saya pilih Part Time Job Mobile Spa yang perlu korang tahu

  1. Salah satu cara untuk mendapatkan instant cash paling pantas di donia.
  2. Sangat mudah, simple dan fun. Tiada resiko kerugian kerana tidak perlu modal yang besar.
  3. Boleh buat Spa dimana-mana sahaja kerana konsep Spa sangat ringkas dan mudah.
  4. Berpeluang melancong ke luar negara hanya dengan buat spa.
  5. Life time coaching dan support group spa yang sangat kuat exclusive hanya di #AlumniTWB

Jana instant cash hari-hari bersama Part Time Job Mobile Spa

Ramai yang tidak yakin Part Time Job Mobile Spa mampu jana instant cash yang lumayan. Dalam fikiran “ada ke orang nak buat spa hari-hari ni”?  Mobile Spa tengah trending buat semua wanita yang cintakan kecantikan.

Kalau korang nak tahu sebenarnya permintaan mobile spa ni sangat tinggi di Malaysia. Macam saya sendiri sampai tak menang tangan untuk ambil booking bilangan customer yang nak berspa. Melalui pengalaman saya dan saya sudah pun observe ramai customer saya, terdapat 5 sebab utama mengapa ramai wanita diluar sana yang memerlukan servis spa yang terus ke muka pintu berdasarkan beberapa kekangan seperti berikut, antaranya:

  1. Ramai wanita yang ingnkan belaian spa tetapi tiada masa untuk ke pusat spa atas kesibukan kerja. Jadi mereka lebih gemar memanggil terapis kecantikan datang ke rumah.
  2. Wanita yang ada anak kecil yang ingin membuat spa dirumah tanpa meninggalkan anak.
  3. Wanita yang suka orang datang rumah dan bagi servis kecantikan dirumahnya untuk menjaga privacy dan menjaga aurat.
  4. Servis mobile Spa jauh lebih murah berbanding harga pusat spa di luar. Sebab tu mereka lebih gemar tunggu terapis spa datang ke rumah untuk bagi servis kecantikan.
  5. Skil yang diajar di #AlumniTWB sangat exclusive dan sesiapa sahaja yang buat spa akan repeat spa, booking setiap bulan dan kebiasaanya beautician Spa di bawah bimbingan #AlumniTWB ini menjadi refferal kerana memberi servis spa yang tip top.

Berdasarkan 5 sebab utama ini, adakah korang yakin bahawa permintaan mobile spa sangat tinggi buat masa ini?

Seronok jana instant cash bersama part time job mobile spa

PART TIME JOB MOBILE SPA ANDA BERPELUANG MELANCONG KE LUAR NEGARA

DENGAN HANYA PART TIME JOB MOBILE SPA SAYA MAMPU HANTAR IBU DAN AYAH KE UMRAH

Suka saya nak kongsikan, saya menghantarkedua ibu dan ayah ke umrah hanya dengan kumpul duit part time job mibile spa selama 3tahun.

Mungkin nampak tidak percaya tapi, jika korang berada dalam dunia spa insyaAllah situasi ini juga bakal terjadi pada korang.

Ok, saya kongsi sedikit ye apa yang saya buat sehingga boleh hantar mak ayah ke umrah. Saya start buat facial dengan bayaran RM50 seorang dan customer spa saya sudah melebihi 100 orang. Saya kumpul sebahagian duit spa. Apabila saya kombinasi spa saya dengan pakej spa, konsep spa saya nampak lebih exclusive dan menarik. Bayaran juga lumayan dan bertambah mengikut pekej. Apabila servis kita tip top, confirm kita akan menjadi refferal insyaAllah.

Inilah pentingnya ilmu, walaupun sekadar part time job, tapi ianya memang berbaloi. Bila ada ilmu, kita boleh upgrade pekej spa supaya menampakkan apa kelebihan spa kita.

Memang super best kan part time job mobile spa ni. Crazy sangat projek spa ni kalau korang bijak manfaatkan masa.

Jika korang berminat untuk join part time job mobile spa ini boleh terus hubungi saya,

SPA TRAINER : NUR AZURA BT MOHAMAD YUSOP

NO FON : 01110753394

FB : AZURA YUSOP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge