Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Hai korang, selamat datang again dalam blog saya. Ok hari ni saya nak kongsikan, peluang jana income sampingan dengan hanya buat home spaRamai sekarang yang tengah struggle untuk tambah pendapatan keluarga, terutama bagi mereka yang ada nak ramai dan tinggal di kota. Nak harapkan gaji, memang ngam-ngam dan tak cukup untuk tampung kos sara hidup yang semakin mengusutkan. Itu belum lagi, hal-hal yang berkaitan dengan kecemasan.

Kalau korang buntu dan tak tahu nak berniaga apa untuk jana pendapatan, saya nak bagi cetusan idea, kot-kot idea ini boleh membuka mata dan peluang korang untuk jana pendapatan dengan perniagaan yang mudah, dan menguntungkan. Mungkin ramai sebelum ini yang dah cuba macam-macam perniagaan untuk tambah income, tapi alami kerugian dan sebagainya.

Jadi hari ini, saya nak perkenalkan kepada korang satu perniagaan yang tiada resiko kerugian dan menjamin keuntungan tanpa perlu modal yang besar.

Peluang jana income sampingan dengan hanya buat home sp

Peluang jana income sampingan dengan hanya buat Home Spa

Pernah dengar Home Spa? Home Spa merupakan salah satu peluang jana income sampingan yang sangat berbaloi.

10 Sebab mengapa perniagaan Home Spa merupakan perniagaan jana income yang sangat berbaloi.

  1. Perniagaan ini sangat mudah. Hanya perlukan kemahiran dan kerajinan untuk membuka Home Spa sendiri di rumah.
  2. Perniagaan Home Spa ini, tiada resiko kerugian, simpanan stok berlebihan dan kerosakan stok produk.
  3. Perniagaan Home Spa ini merupakan perniagaan yang menjimatkan dan boleh mendapat keuntungan berlipat ganda.
  4. Perniagaan Home Spa ini sangat best tau sebab, tiada resiko bebaban menanggung kos bayaran bil letrik, bil api, sewa kedai, bayar pekerja kedai dan kos sewaan kedai.
  5. Modal nak buka Home Spa sangat rendah tapi kita boleh dapat keuntungan yang luar biasa.
  6. Perniagaan Home Spa merupakan satu platform bisness yang family first. Kita boleh berbisnes tanpa abaikan keluarga. Kita bekerja tak perlu keluar rumah dan tak perlu balik lewat overtime.
  7. Segala temujanji customer Home Spa ini, mengikut keselesaan dan masa lapang kita. Maksudnya kita dah settle kerja rumah, masak, basuh baju semua. Kita yang set masa kita untuk customer spa datang ke rumah. Kalau yang ada baby kecil, boleh mintak suami tolong jagakan sementara kita buat spa.
  8. Hias Home Spa kita seadanya semampu kita. Tidak perlu bermewah bagai, cukup untuk keselesaan customer spa. Kita mulakan dengan yang kecil dan bila dah dapat duit barulah kita upgrade spa kita dari semasa ke semasa.
  9. Perniagaan Home Spa adalah perniagaan buah mulut. Customer spa yang datang menggunakan khidmat kita akan bagi tahu pada kawan-kawan atau jiran tentang servis kita. Dari situ, kita akan dapat lebih ramai pelanggan secara tidak langsung.
  10. Bila kita ada kemahiran, ke mana kita pergi kita akan jadi magnet duit. Contohnya balik kampung, boleh buat servis Spa di kampung. Jadi, kita bukan balik dengan tangan kosong. Kita balik dengan ilmu penuh didada gittew.

 

Surirumah sangat-sangat digalakkan untuk mencuba perniagaan Home Spa ini.

Kadang-kadang surirumah ni buntu tau, tak tahu mana nak korek duit nak bantu suami. Bila kita kerja, kos jaga anak lebih mahal daripada gaji + penat lagi + tiada masa bersama keluarga.

Silap-silap dapat gaji habis semua satu habuk pun kita tak dapat, badan penat lagi.  Jadi bagi surirumah yang mencari perniagaan yang sesuai buat mereka, saya sangat cadangkan untuk memulakan perniagaan Home Spa.

Ramai suri rumah yang berjaya buat income kepuk-kepuk dengan Home Spa ni tau. saya bagi sedikit cetusan idea ye macam mana nak DEKORASI SPA korang dengan cara yang simple tapi highclass.

Inilah antara surirumah yang berjaya buat Home Spa hanya dirumah sahaja

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

 

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa – anak-anak sentiasa disisi

 

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa

Peluang Jana Income Sampingan Dengan Hanya Buat Home Spa – walaupun hanya dirumah tapi taraf highclass

Ramai yang tertanya, dimanakah nak cari tempat kursus spa yang murah dan berbaloi?

Saya ada jawapannya.

Boleh Klik disini untuk mengetahui pusat Spa yang menyediakan Kursus Home Spa yang termurah berserta sijil lengkap.

Boleh klik disini juga untuk melihat macam mana kendalian bisness Mobile Spa

Setakat ini sahaja perkongsian saya untuk membuka mata anda betapa besarnya Peluang jana income dengan hanya buat Home Spa.

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada TWB members, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke kelab spa exclusive kami.
Hubungi saya untuk konsultasi Terapis Spa terbaik.

Nur Azura SID 1211475

Trusted SPA Trainer

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Trainer Spa anda di kawasan Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

 

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge