Projek Buat Duit Mobile Spa TWB

Projek Buat Duit Mobile Spa TWB

Entri kali ini saya nak kongsikan apa itu Projek Buat Duit Mobile Spa TWB. Projek Buat Duit Mobile Spa TWB

sangat berbeza dengan lambakan projek buat duit yang menjadi trend terkini. Dalam Projek Buat Duit Mobile Spa TWB ini, team Spa TWB mampu membimbing anda menjana pendapatan cash mencecah RM200-RM500 sehari.

Bagaimana nak jalankan Projek Buat Duit Mobile Spa TWB

Selepas menjalani sesi training one to one bersama beautician Mobile Spa TWB ini, kita terus boleh running spa atas nama sendiri, boleh bergerak sendiri dan boleh terus memberikan servis spa tanpa menggunakan kos modal yang tinggi. Hanya gunakan tools yang dapat untuk langkah permulaan bagi mendapat pulangan modal secara pantas.

10 Rahsia Projek Buat Duit Mobile Spa TWB yang menjadikan Mobile Spa TWB sangat best giler yang korang perlu tahu.
  1. Sangat mudah, simple dan fun
  2. Tiada resiko kerugian
  3. Tidak perlu modal yang besar
  4. Tidak perlu menanggung bayaran penyelenggaraan maintanance kedai
  5. Sijil penyertaan yang diiktiraf
  6. Full pekej training lengkap dengan produk spa dan tools spa
  7. Teknik marketing untuk mendapatkan customer spa yang sangat power
  8. Life time coaching dan support group yang sangat-sangat kuat
  9. Jana instant cash dengan pantas dan pulangan modal yang besar dengan menggunakan skill TWB
  10. TWB patented. Modul TWB adalah hak cipta terpelihara dan tidak ada sesiapa yang boleh cetak rompak modul exclusive ini, seandainya ada mereka boleh disaman atas nama syarikat Founder TWB

 

Apa yang perlu anda faham mengenai Business Mobile Spa TWB (The Walking Beauty)

Projek Mobile Spa TWB ini ialah projek spa dibawah bimbingan The Walking Beauty. Fenomena Mobile Spa adalah satu Projek Spa Tanpa Kedai yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang masih tercari-cari sebuah perniagaan yang murah, mudah, berbaloi dan memberi pulangan modal yang sungguh luar biasa.

Melalui projek Mobile Spa TWB ini, beautician pelatih akan diajar bagaimana mereka mampu menjalankan perniagaan spa dengan kos yang sangat minima tetapi mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya bermula dari rumah.

Mobile Spa TWB ini juga menyediakan latihan intensif kepada semua beautician yang baru untuk memulakan Perniagaan Spa secara exclusive. Setiap peserta akan diberi latihan, diberikan sijil setelah tamat latihan dan diakses ke support group The Walking Beauty.

Mobile Spa TWB berkonsepkan Simple, Fun & Easy

Mobile Spa TWB berkonsepkan Simple, Fun & Easy

Siapa yang patut sertai Business Mobile Spa TWB

  1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri. Ingin memiliki Spa atas nama sendiri dan bercita-cita untuk menjadikan perniagaan Mobile Spa sebagai perniagaan jangka panjang.
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tidak mempunyai modal yang besar. Projek Mobile Spa di bawah The walking Beauty adalah satu projek Spa yang mengeluarkan modal yang sangat-sangat minima.
  3. Mereka yang ingin menjalankan perniagaan dirumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan. Mobile Spa sangat fleksibel dan boleh dijalankan pada bila-bila masa.
  4. Mereka yang bekerja sepenuh masa dan ingin menjalankan pernigaan Spa secara sampingan. Mobile Spa menjanjikan pulangan modal bagi mereka yang buat secara full time mahupun part time.
  5. Suri rumah yang sedang mencari perniagaan dan boleh dilakukan hanya dari rumah. Suri rumah boleh menambahkan pendapatan dan membantu suami hasil daripada duit Spa.
  6. Para graduan yang masih mengganggur dan ingin mencari duit sementara menunggu pekerjaan. Jadikan Spa ini sebagai tools untuk kumpul duit dan perbelanjaan.
  7. Pelajar IPT yang menjalankan perniagaan SPA secara sampingan untuk mengumpul duit poket. Jadikan Spa sebagai pendapatan sampingan dengan memberi servis kepada kawan-kawan kolej.
  8. Atau pengusaha Spa sendiri yang tanggung bebanan hutang kerana terpaksa membayar kos sewa kedai, bil letrik, pekerja dan maintanance. Konsep Spa kami menguntungkan dan tiadak melibatkan kos yang tinggi.

 

Jana instant cash hari-hari bersama Mobile Spa TWB

Ramai yang tidak yakin bahawa Mobile Spa TWB mampu jana instant cash yang lumayan. Dalam fikiran “ada ke orang nak buat spa hari-hari ni”?  Mobile Spa tengah trending buat semua wanita yang cintakan kecantikan.

Kalau korang nak tahu sebenarnya permintaan mobile spa ni sangat tinggi di Malaysia. Macam saya sendiri sampai tak menang tangan untuk ambil booking bilangan customer yang nak berspa. Melalui pengalaman saya dan saya sudah pun observe ramai customer saya, terdapat 5 sebab utama mengapa ramai wanita diluar sana yang memerlukan servis spa yang terus ke muka pintu berdasarkan beberapa kekangan seperti berikut, antaranya:

  1. Ramai wanita yang ingnkan belaian spa tetapi tiada masa untuk ke pusat spa atas kesibukan kerja. Jadi mereka lebih gemar memanggil terapis kecantikan datang ke rumah.
  2. Wanita yang ada anak kecil yang ingin membuat spa dirumah tanpa meninggalkan anak.
  3. Wanita yang suka orang datang rumah dan bagi servis kecantikan dirumahnya untuk menjaga privacy dan menjaga aurat.
  4. Servis mobile Spa jauh lebih murah berbanding harga pusat spa di luar. Sebab tu mereka lebih gemar tunggu terapis spa datang ke rumah untuk bagi servis kecantikan.
  5. Skil yang diajar di TWB sangat exclusive dan sesiapa sahaja yang buat spa akan repeat spa, booking setiap bulan dan kebiasaanya beautician Spa TWB ini menjadi refferal kerana memberi servis spa yang tip top.

Berdasarkan 5 sebab utama ini, adakah korang yakin bahawa permintaan monile spa sangat tinggi buat masa ini?

Testimoni terapis kecantikan Mobile SPA TWB

ok sekarang saya belanja beberapa testimoni beautician Mobile SPA TWB, bagi membuktikan antara kejayaan terapis Mobile SPA TWB ini dalam group support exclusive TWB.

 

Pelanggan Mobile Spa TWB seantero dunia

Pelanggan Mobile Spa TWB seantero dunia

 

Rezeki Quick Facial Mobile Spa TWB

Rezeki Quick Facial Mobile Spa TWB

 

Pelanggan yang ada anak kecil jugak boleh menikmati facial dengan servis terbaik Mobile Spa TWB

Pelanggan yang ada anak kecil jugak boleh menikmati facial dengan servis terbaik Mobile Spa TWB

 

Mobile Spa TWB jana cash hari-hari

Mobile Spa TWB jana cash hari-hari

 

Sentiasa ada job spa buat beautician Mobile Spa TWB

Sentiasa ada job spa buat beautician Mobile Spa TWB

 

Skill TWB memang terbaik

Skill TWB memang terbaik

 

Rezeki 3 hari, siapa nak bagi. betul tak?

Rezeki 3 hari, siapa nak bagi. betul tak?

 

Sambil berspa, customer yang baik hati hadiahkan garam lagi

Sambil berspa, customer yang baik hati hadiahkan garam lagi

 

Projek Mobile Spa TWB bantu jana income besar setiap hari

Projek Mobile Spa TWB bantu jana income besar setiap hari

 

Kini Projek Mobile Spa TWB sudah mencecah 3 tahun penubuhannya dan pastinya TWB telah membuat persiapan rapi untuk menambah kemahiran kursus spa buat semua beautician supaya mereka boleh menjana income dengan lebih lumayan lagi.
Modul Home & Mobile Spa TWB antara yang terbaik dan bersistematik

Modul Home & Mobile Spa TWB antara yang terbaik dan bersistematik

The Walking Beauty bermula hanya dengan Kelas Spa Facial kemudian upgrade kepada pekej Lulur, Spa cantik Tangan, Spa Cantik Kaki, Mandi bunga, Mandi Aura Susu dan Sauna. dan berita gembira buat semua, bermula Oktober 2018 akan bermulanya pelancaran kursus Penjagaan Berpantang dan Selepas Bersalin.
Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada TWB members, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke kelab spa exclusive kami.
Hubungi saya untuk konsultasi Terapis Spa terbaik.

Nur Azura SID 1211475

Trusted SPA Trainer

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Trainer Spa anda di kawasan Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

 

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge