SPA BERGERAK : Bantu Jana Side Income

Projek Spa Bergerak Jana Side Income

SPA BERGERAK : Bantu Jana Side Income

Betul ke Spa bergerak ni membantu jana side income? Jawapannya sudah semestinya betul.

Spa bergerak kini adalah tred terkini dalam dunia Spa. Projek Spa bergerak ini memang telah membantu ramai golongan wanita jana side income tetapi ada yang dah resign kerja kerana buat Spa secara full time.

Bisness Spa Bergerak bukan bisnes biasa tetapi bisness spa bergerak sangat menguntungkan dan 0% kerugian. Jika anda seorang suri rumah, graduan atau student anda boleh menjalankan spa ini secara full time dan boleh tumpu sepenuhnya terhadap perniagaan spa yang sangat menguntungkan ini. Tetapi jika anda sudah bekerja, anda boleh jadikan spa bergerak untuk bantu jana side income.

Seriously Spa bergerak memang menguntungkan.

Projek Spa Bergerak bantu jana income : Selepas Kursus peserta akan diberi sijil

Projek Spa Bergerak bantu jana income : Selepas Kursus peserta akan diberi sijil

Mengapa Spa Bergerak sangat menguntungkan

10 sebab mengapa Spa bergerak sangat menguntungkan kerana :
  1. Permintaan Spa Bergerak ini mendapat permintaan dan sambutan hangat di kalangan wanita. Fenomena Spa Bergerak ini sebenarnya sudah menjadi trend di Negara Barat. dI Malaysia iainya baru dikenali dan semakin berkembang.
  2. Boleh dijalankan dimana-mana walaupun sedang bercuti. Isi alat spa dalam box dan bawa. sangat mudah. Masa bercuti pun boleh dapat duit.
  3. Tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil. InsyaAllah tak bankrup kerana saya sendiri telah merasakannya.
  4. Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan Spa. Pekej Spa dengan harga bawah RM1000.00 dan memang berbaloi
  5. Boleh dimulakan secara sambilan pada hujung minggu.
  6. Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu sewa kedai dan upah pekerja.\
  7. Pulangan Spa yang sangat lumayan.
  8. Tiada risiko kerugian produk atau tamat tempoh kerana kita sendiri boleh menggunakannya.
  9. Kualiti masa bersama keluarga, kita boleh menjalankan perniagaan ini mengikut kelapangan masa kita. Semua urusan SPA mengikut temujanji dan kita boleh set masa kita.
  10. Kita boleh reward diri dengan duit Spa tau. Maksudnya hasil daripada Spa sahaja, kita boleh buat macam-macam. Nak simpan beli perfume ke, baju ke, handbag ke pun boleh. Tak lah kita tunggu dan hanya pendam.

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : Selepas Kursus peserta akan diberi sijil

Projek Spa Bergerak bantu jana income : Kursus yang exclusive one to one

Mengapa Spa bergerak sangat popular dan sudah menjadi trend terkini dalam dunia Spa.

Ada 10 sebab UTAMA mengapa Spa bergerak sangat popular dan menjadi trend terkini dalam dunia Spa.

  1. Ramai wanita yang ingin berspa tetapi tiada  masa untuk ke kedai SPA. Jadi mereka lebih suka ber SPA dirumah dengan mengikut kelapangan masanya.
  2. Sesetengah wanita lebih suka melakukan SPA dirumah kerana tiada penjaga atau tidak mahu meninggalkan anak.
  3. Harga Spa di Kedai SPA jauh lebih mahal berbanding Spa Bergerak. Spa bergerak menawarkan servis termurah dalam fenomena dunia Spa.
  4. Ada antara wanita yang lebih selesa melakukan SPA dirumah. Ada antara mereka yang lebih selesa melakukan SPA dirumah berbanding kedai SPA atas faktor keselamatan.
  5. Spa Bergerak juga merupakan satu platform buat wanita yang ingin menjaga kecantikan tetapi tidak tahu dan tidak mampu disebabkan kekangan ekonomi.
  6. Spa bergerak lebih mudah dan ringkas. Mak-mak boleh berspa sambil ditemani anak dan suami dirumah.
  7. Spa bergerak sangat exclusive kerana lebih menjaga aurat pelanggan Spa berbanding berspa dikedai spa.
  8. Melalui Spa bergerak, kita boleh menjalankan perniagaan spa dimana-mana sahaja lokasi pelanggan. Contohnya kalau balik kampung, kita boleh bawa peralatan spa sekali. Sambil bercuti pun boleh dapat income.
  9. Spa bergerak ni, kita yang jadi BOSS. Jadi kita boleh set berapa banyak income bulanan yang kita nak. Bestkan jalankan perniagaan yang tiada bebanan kerja.
  10. Spa bergerak merupakan satu dakwah Spa Muslimah. Macam mana tu?, KIta sebagai wanita dapat membantu wanita lain mendapatkan khidmat spa bertaraf 5 bintang dengan kos yang sangat-sangat murah DAN dalam masa yang sama kita juga tidak megalami apa-apa kerugian.

 

Jadikan Spa bergerak ini salah satu platform untuk menjana income kita sebagai wanita. kukuhkan ekonomi kita dengan modal yang sangat rendah.

Secara jujurnya tau, saya kadang-kadang kesian tengok wanita yang dah bekeluarga, pendapatan tak cukup. Niat nak bantu suami tetapi badan sendiri penat, masa dengan keluarga sangat terhad, kerja lebih masa pun tetapi duit habis bayar upah jaga anak.

Sebab itulah Spa bergerak ini menjadi satu tarbiah wanita untuk kukuhkan ekonomi dalam bidang perniagaan spa. Jana side income dengan membina spa atas nama anda sendiri.

Anggaran kasar side income yang boleh dapat dengan hanya menjadikan Spa bergerak sebagai part time job.

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : Selepas Kursus peserta akan diberi sijil

Projek Spa Bergerak bantu jana income

Jom kita kira

Seorang customer RM50.00. Kalau buat Spa secara part time, boleh buat weekend. Bila buat weken ni, kita boleh dapat paling kurang hujung minggu 6 orang customer spa.

6 orang x RM50.00 = RM300. Berbaloi sangat kerja 6 jam untuk 6 customer dan anda boleh dapat RM300.

Ok jom kita kira lagi. Harap bertenang ye buat semua beautiful lady.

Jadi, sebulan ada 4 minggu. Secara kasar kita boleh dapat RM1200.00. Itu secara kasar tau. Kalau kita upgrade skill spa dan upgrade pekej spa, semua customer kita ambil pekej.

Rasa berbaloi tak. Itu hanya income Spa. Tak termasuk gaji.

Income inilah yang akan bantu sedikit sebanyak membantu menampung perbelanjaan. Moment yang paling best kan, disaat kita belanja suami dan anak-anak makan hasil daripada duit spa kita.

Jom kita saksikan preview beautician Wani. Wani nampak jelas peluang perniagaan spa yang diberikan oleh Projek Spa The Walking Beauty.

Best kan, lepas je training wani terus nak buat hari ini juga. Wow satu tindakan serta merta. DAN apa yang paling best sekali Wani boleh buka spa atas pilihan Nama Spa sendiri. 

Jom kita saksikan pengakuan seorang beautician yang baru sahaja selesai training Spa. 

Bagaimana dengan hanya Projek Spa Bergerak berpeluang mengikuti videoshooting Spa ke luar negara.

Tidak ada di mana-mana Kursus Spa Bergerak yang memberi peluang kepada semua beauticiannya mengikuti videoshooting Spa ke luar negara KECUALI tean Spa The Walking Beauty.

Yang pastinya pengalaman ini sukar untuk dibayangkan. Tetapi inilah new revolution yang The Walking Beauty bawakan.

Kita bukan sahaja berduit, malah dalam satu masa yang sama kita dapat bantu wanita lain tampil jelita dan kita sendiri mampu membina kukuhkan ekonomi kita. Dan kita juga diberi peluang bertadabur dibumi Allah yang sangat luas.

Indahnya jika anda salah seorang daripada anda menjadi sebahagian daripada team Spa the walking beauty. 

Perth Australia 2016

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Perth Australias

TWB Meldvies 2017

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

 

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

Projek Spa Bergerak bantu jana income : videoshooting TWB di Meldvies

Berita baik buat anda semua, pada tahun 2018 Team Spa Bergerak TWB akan ke Paris pula. Ini satu impian. Pergi ke luar negara bersama sahabat spa dan sememangnya satu pengalaman yang tak dapat dilupakan.

Jom sama-sama kita jana income bersama team Spa The Walking Beauty. Impian anda pastinya tercapai bersama team kami.

Jika anda masih ragu-ragu dan mempunyai banyak persoalan yang bermain di minda, saya sudah sediakan 50 FAQ tentang Spa Bergerak.

Inilah hadiah dari wanita untuk khas untuk wanita. Anda boleh hubungi saya untuk pertanyaan lanjut mengenai kursus Spa Bergerak ini. Hubungi nombor tertera dibawah untuk respon segera.

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda mempunyai sebarang masalah kesihatan dan kecantikan anda boleh segera mendapatkan khidmat konsultasi daripada saya secara percuma. Produk Shaklee menambah nilai pada kesihatan dan kecantikan secara semulajadi. Jadilah sebahagian daripada ahli kami yang berdaftar secara sah.

Nur Azura SID 1211475

Trusted Shaklee Indepandent Distributor

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge