TWB the Glamorous Mobile Spa

Spa Bergerak Tanpa Kedai

Hello beauty ! entry kali ini saya nak kongsikan tentang TWB The Glamours Mobile Spa. Apa yang best sangat TWB ni sampai tersangat Glamour? TWB merupakan satu platform Spa bergerak tanpa kedai yang tengah hot trending di Malaysia sekarang ni. Bagi mereka yang baru mengintai dari tirai kamar apakah maksud TWB ini dan masih tertanya-tanya tentang TWB, suka saya kongsikan TWB ini ialah The Walking Beauty iaitu satu projek Spa Muslimah Bergerak Tanpa Kedai.

TWB The Glamours Mobile Spa

TWB The Glamours Mobile Spa

 

Walaupun berkonsepkan muslimah, mengapa TWB ini sangat glamour dan popular bukan sahaja di Malaysia, malahan team TWB kini telah melebarkan sayapnya ke seluruh pelusok negara. TWB bukan sahaja bertapak di Malaysia malahan menjadi sebutan di seantero dunia. Negara yang sudah mempunyai ahli TWB secara sah ialah Brunei, Singapore, Dubai, Mesir, UK, Korea, Australia, New Zealand dan Indonesia. Hebatkan projek spa TWB ini sehingga mendapat tempat di mata luar.

 

Terapis Spa TWB daripada Brunei

Terapis Spa TWB daripada Brunei

 

Terapis Spa TWB daripada Brunei

Terapis Spa TWB daripada Brunei ( Terapis ini Training one to one dengan trainer diiktiraf dan apa yang bestnya boleh jadikan suami model untuk training. Sangat fleksibel kursus spa TWB. 

 

Terapis Spa TWB kini berada di New Zelealand

Terapis Spa TWB kini berada di New Zelealand Christchurch

Terapis Spa TWB di Melbourne

Terapis Spa TWB di Melbourne

 

Agak-agaknyalah kan apakah yang menyebabkan TWB ini merupakan top TWB The Glamours Mobile Spa di Malaysia?

 

  1. Training one to one sehingga terapis spa betul-betul faham teknik spa dan marketing spa.
  2. 100% proven result dimana setiap terapis spa yang telah dilatih terus boleh membawa pulangan modal dan jana income diluar jangkaan.
  3. Konsep pembukaan kedai spa bergerak yang rendah kos tetapi membawa pulangan lumayan.
  4. Bina spa atas nama sendiri dengan tidak perlu modal yang besar.
  5. Tiada resiko bankrup kerana tidak perlu sewa kedai, kos penyelenggaraan kedai spa, tidak perlu bayar gaji pekerja dan tiada kos maintainance.
  6. Lepas je kursus spa, terapis spa boleh terus memulakan spa tanpa berlengah.
  7. Kami membimbing terapis spa untuk jana pendapatan dan adanya bimbingan intensif selepas training. Team kami juga tidak akan tinggalkan anda keseorangan. Setiap Terapis spa akan di bimbing secara berterusan dalam support group.
  8. Fokus TWB ialah membantu lebih ramai wanita jana income dan menjadikan TWB ini sebagai kerjaya. Sudah ramai ahli TWB menunjukkan pencapaian terbaik dan yang paling tertinggi apabila ada di antara terapis spa sudah mula resign kerja hakiki mereka kerana ingin fokus spa 100%.
  9. Hanya Spa TWB sahaja ada Income 4 Penjuru. Spa training center yang lain tiada tawaran ini. saya berani jamin. Jika ada boleh tunjukkan bukti.
  10. TWB buka spa cikai. Kami saling kongsi kejayaan terindah setiap hasil duit spa yang dapat. Antaranya boleh gunakan duit spa untuk hantar ibu ayah ke umrah, bantu suami, beli koleksi peribadi sebagai reward, bayar ansuran bulanan kereta, beli barang dapur dan sebagainya. asbab ini TWB menjadi bualan dan refferal kepada mereka yang ingin memulakan perniagaan budget tetapi mendapat keuntungan lumayan.

 

TWB Glamours Mobile Spa menggunakan produk Spa yang berkualiti tinggi. 

 

Selain 10 keuinikan TWB Glamours Mobile Spa yang saya kongsikan, Rahsia terbesar TWB ialah kerana menggunakan Produk Spa yang sangat berkualiti tinggi. Kami dilatih secara jujur untuk menjaga perkhidmatan servis spa. TWB tidak menggunakan produk sembarangan. Produk yang dipilih adalah rangkaian produk yang natural dan tidak meninggalkan kesan kepada pelanggan Spa. Buktinya, ramai customer spa yang repeat perkhidmatan Spa dan berpuas hati dengan servis spa kami.

 

Set Penjagaan Kulit YOUTH digunakan secara exclusive oleh terapis spa TWB

Set Penjagaan Kulit YOUTH digunakan secara exclusive oleh terapis spa TWB

 

TWB Glamours Mobile Spa membuka peluang anda untuk melancong ke luar negara.

Kan saya dah kata, TWB mobile spa sememangnya lain dari yang lain dan sangat exclusive. kenapa? tak percaya ke? Saya dulu pun tak percaya tetapi inilah realiti yang terpaksa saya hadap bila dah terjebak dengan Projek Spa TWB. Annual Trip every year bukan calang-calang tempat beb. Semua perjumpaan exclusive TWB di luar negara dan sememangnya hanya TWB sahaja yang berani buat. Semua terapis tak kira la korang suri rumah ke, bekerja ke, dan tak kira jenis apa pun pekerjaan korang, korang layak menyertai annual trip exclusive giler ni.

 

ANNUAL TRIP TWB kedua di Perth

ANNUAL TRIP TWB kedua di Perth pada tahun 2016

 

ANNUAL TRIP TWB Ketiga di Meldives

ANNUAL TRIP TWB Ketiga di Meldives tahun 2017 dan pada tahun ini 2018 bakal beraksi di kota Phaghrissss………

 

TWB Glamours Mobile Spa melatih anda sehingga anda menjadi trainer terhebat

Bermula dari 0 dan kami akan membimbing anda hingga menjadi seorang hero. Tidak semua terapis baru ini ada basic spa, tetapi semua trainer akan melatih anda sehingga menjadi yang terhebat antara terhebat. TErapis baru akan dilatih mengikut modul Spa yang tidak terdapat dimana-mana pusat training center spa.

Modul ini hanya exclusive untuk ahli TWB sahaja. Setelah dilatih anda menjadi terapis spa yang mahir dan boleh memberi training kepada terapis baru dan trainer yang layak sahaja akan dibenarkan melatih terapis baru mengikut syarat yang telah ditetapkan founder.

 

Anda akan dilatih sehingga menjadi seorang trainer yang hebat

Anda akan dilatih sehingga menjadi seorang trainer yang hebat. ini adalah saya sendiri. Saya bermula dengan 0 basic spa. Saya dilatih sehingga sekarang saya sudah bergelar seorang trainer dan telah diberi kepercayaan untuk melatih ramai terapis sapa baru. 

TWB Glamours Mobile Spa 100% proven result dan ramai sudah melakar kejayaan dengan income gemuks-gemuks.

Jom saya belanja bukti kejayaan TWB Glamours Mobile Spa. Ini adalah income kedua bagi sesiapa yang menjadi sebahagian daripada team kami. Income pertama Spa memang confirm dapat dan nak tak nak mesti kena ambik jugak income kedua ni. Tak ambik rugi yakmat. 

 

 

 

 

 

 

 

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada TWB members, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda ke kelab spa exclusive kami.
Hubungi saya untuk konsultasi Terapis Spa terbaik.

Nur Azura SID 1211475

Trusted SPA Trainer

Hubungi : 011-10753394

Email: azuraredhuan@gmail.com

Trainer Spa anda di kawasan Pekan, Kuantan dan Gambang

Rakan Kecantikan Anda

 

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at this Web is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di Web adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge